LAAB | Malin+Goetz · Harbour City
LAAB is a versatile team of architects, designers, engineers, and makers. From home and workplace, to retail and public space, LAAB empowers spatial design with intelligence, craft, and engagement.
LAAB, 實現室, LAAB 實現室, Ricci Wong, Yip Chun Hang, Otto Ng, #ottocad, #LAAB, #Otto Ng, Art, Interior, Event, Event Design, Design Studio, Fabrication, Fab Lab, Authorized Person, Construction, Interior Construction, AP, Registered architecture office, Art Basel HK, Art Basel Hong Kong, Arts Center, CNC, 3D printing, SLA, Waterjet, lasercutter, Clockenflap, ottocad.net, Art Basel, Asia Art Archive, Designers' Association, 設計, 裝修工程, 裝修, 藝術, 藝術品, 藝術家, 建築師, 建築, 室內設計, 製作, 吳鎮麟, 黃卓健, 葉俊亨, CL3, Architecture, Design, Intelligence, nader tehrani, HKU architecture, MIT, MIT ARCHITECTURE, Computation, ottocad, geometry algorithm, parametric design, digital fabrication, algorithmic design, hong kong designer, hong kong architect, young architect, hong kong young architect, robotics, robot, wallbot, parametric design, programmable, grasshopper, HKU, senseable, Norman Foster, Richard Rogers, Computational Designer, Computation design, copenhagen wheel, 3d print gundam, 3d print, powerscape, ted energy, ted seoul, smart, audi aida, aida, interior design, hong kong, architect, architects, hong kong young architect, hong kong young designer, hong kong parametrics, parametric design hong kong, pmq, hysan place, yoho, yoho mall, eslite, lane crawford, hermes, 9GAG, 9GAG office, 9GAG office design, 9GAG hong kong, office design, transformable apartment, cnn, LAAB design, LAAB architects, PPI, Phoenix Property Investor, TOWER535, small home smart home. smart home, 309sf, transformable home, microflat
16370
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16370,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Project

Malin+Goetz pop-up store

LAAB Team

Edbert, Carolyn, Hang, Ricci, Otto

Category
Interior, Retail
About This Project

We worked with Malin+Goetz for their first pop-store in Hong Kong. Within the 7m x 1.4m x 1.4m(H) volume, we attempted to create an architectural representation of the contemporary, simple, clean and unisex skincare brand. We started with a wall of white cubes that referenced the visual language of apothecary, and went on to manipulate its shape by parametrically varying the distance and angle between boxes, in order to negotiate between the required space of the customers and the staff.